جایگزین کرد. استفاده از چربی نباتی موجب تغییر رنگ و مزه جزیی در بستنی می گردد که در صورت افزودن مواد طعم دهنده و رنگ دهنده به سختی قابل تشخیص است. در بعضی کشورها استفاده از چربی نباتی در تهیه بستنی ممنوع می باشد. (هویدا ، ۱۳۸۳ )
چربی شیر بطور اصلی تری گلیسیرید اسیدهای چرب هستند. گلیسیریدها ترکیباتی هستند که در آنها ۱، ۲ یا ۳

این مطلب مشابه را هم بخوانید :   منابع پایان نامه ارشد با موضوع ۶-۱-، شده..................................................................................................................................................................۴۶، ،
دسته بندی : No category

دیدگاهتان را بنویسید