کریسکو۳۴، ۲۰۱۰)
مواد مایع (شیر، خامه، شیرغلیظ شده، گلوکز مایع و چربی نباتی) معمولا بوسیله تانکر به کارخانه ارسال می شوند. فرآورده های شیر باید قبلا خنک شده باشند(در حدود ۵ درجه سانتیگراد). شیر غلیظ شده شیرین، گلوکز و روغن نباتی باید در حرارت نسبتا بالا (۳۵-۳۰ درجه سانتی گراد) نگهداری شوند تا ویسکوزیته مناسب را برای پمپ کردن حفظ

این مطلب مشابه را هم بخوانید :   پایان نامه رایگان با موضوع بیوژنیک، داروها، همکاران،۲۰۰۷).، هانت۴۷
دسته بندی : No category

دیدگاهتان را بنویسید