هیدروکلوئیدی (معمولا پلی ساکاریدها ) هستند که بمنظور ایجاد پیکره و بافتی نرم در بستنی ، به تاخیر انداختن و یا کاهش رشد کریستال های یخ و لاکتوز بخصوص طی نوسانات دما (شوک حرارتی ) و نیز یکنواختی و مقاومت به ذوب محصول مورد استفاده قرار میگیرند. (اسدی نژاد، ۱۳۸۷ ) این مواد در هنگام پخش در یک مایع (آب) به مولکولهای آن ترکیب و متصل می

این مطلب مشابه را هم بخوانید :   منابع پایان نامه ارشد با موضوع انژکتور، انژکتورها، لوکوموتیو، محفظه‌های
دسته بندی : No category

دیدگاهتان را بنویسید