شوند. درصورتی که مواد طعم دهنده به شکل قطعات و تکه های بزرگ موجود باشند میتوان آنها را بعد از انجماد به مخلوط اضافه نمود. ( مارشال۳۲، ۲۰۰۳)
در بستنی چوبی، قیفی و مکعب مستطیلی، کاکائو به مقدار زیادی بصورت پوشش شکلات مصرف می شود. به این جهت کاکائو را با چربی مخلوط می نمایند (چربی کاکائو) تا ویسکوزیته وقوام صحیح و مناسبی به پوشش

این مطلب مشابه را هم بخوانید :   منابع پایان نامه ارشد با موضوع سیستم تهویه مطبوع، بهره بردار
دسته بندی : No category

دیدگاهتان را بنویسید