چربی را پروتئین ها، لاکتوز ونمکهای معدنی تشکیل می دهند که به صورت شیر خشک بدون چربی یا شیر غلیظ شده و بدون چربی مورد استفاده قرار می گیرند.
مقدار ماده جامد غیر از چربی باید همواره نسبت مشخصی با چربی داشته باشد. در بستنی هایی که حاوی ۱۲ درصد چربی می باشند مقدار ماده جامد بدون چربی باید ۵/۱۱ – ۱۱ درصد باشد. مواد جامد غیر از چربی

این مطلب مشابه را هم بخوانید :   منابع پایان نامه ارشد با موضوع انژکتورها، پیچشی(سمت، انژکتور، انژکتور،
دسته بندی : No category

دیدگاهتان را بنویسید