دانلود پایان نامه درمورد استرهای، شین۲۹، پایدارکننده، کننده۳۰:

چندانی ندارد.
امولسیون کننده های مورد استفاده در تولید بستنی را می توان به چهار گروه، استرهای گلیسیرین، استرهای سوربیتول، استرهای قندی و استرهایی که منشا دیگری دارند تقسیم نمود.
مقدار این مواد در مخلوط بستنی معمولا ۵/۰ – ۳/۰ در صد حجم مخلوط است. ( شین۲۹ ، ۲۰۰۶)

۱-۱-۳-۴- مواد پایدار کننده۳۰:
پایدارکننده ها گروهی از ترکیبات

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *