دانلود پایان نامه درمورد ای،، (استاندارد، ۷۴۰، ۱-۱-۴-۱-

ایران و باتوجه به حد اکثر میزان دریافتی روزانه قابل قبول برای آنها در تهیه انواع بستنی یخی میوه ای، بستنی شیری میوه ای، بستنی میوه ای طعم دار و همچنین در روکش انها متناسب با طعم یا نوع میوه مصرفی استفاده کنند. (استاندارد ملی ایران ، شماره ۷۴۰ )
نکته : برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت  homatez.com  مراجعه نمایید
۱-۱-۴- فرایند تولید بستنی
۱-۱-۴-۱- مرحله دریافت
معمولا مواد خشکی که در مقادیر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *