دانلود پایان نامه درمورد بتاکاروتن،، آنتوسیانین،، کلروفیل،، چغندر

استفاده از هر گونه رنگ مجاز و غیر مجاز خوراکی سنتتیک(مصنوعی) در انواع بستنی و کلیه مواد بکار رفته در آن ممنوع است. تولیدکنندگان انواع بستنی و همچنین مراکز تهیه و عرضه بستنی های سنتی تنها می توانند از رنگهای طبیعی خوراکی مانند بتاکاروتن، آنتوسیانین، کلروفیل، زعفران، رنگهای قرمز چغندر و سایر رنگهای طبیعی ذکر شده در استاندار ملی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *