دانلود پایان نامه درمورد خامه،، آفتابگردان،، شلغم، گردد،

مواد معمولا به انواع خشک و مایع تقسیم می شوند.

۱-۱-۳-۱- چربی
چربی که تا حدود ۱۲ درصد حجم بستنی را ممکن است شامل گردد، از چربی شیر یا چربی نباتی تشکیل می گردد. در این صورت می توان از شیر کامل، خامه، کره یا روغن به این منظور استفاده کرد.
ممکن است مقدار کم و یا کل چربی نباتی مانند روغن آفتابگردان، سویا و روغن تخم شلغم را

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *