دانلود پایان نامه درمورد مصرف کننده

اصلاح شده سلولز تشکیل می دهند. مقدار مواد پایدار کننده افزودنی معمولا به میزان ۴/۰ – ۲/۰ درصد حجم مخلوط بستنی می باشد. (شین، ۲۰۰۶) نکته : برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت  homatez.com  مراجعه نمایید
۱-۱-۳-۵- مواد طعم دهنده۳۱ :
افزودن این مواد از جهت انتخاب مصرف کننده اهمیت زیادی دارد. متداول ترین طعم دهنده ها عبارتند از: وانیل، شکلات، توت فرنگی و میوه های خشک که در مرحله مخلوط کردن اضافه می

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *