دانلود پایان نامه درمورد موثرند.، (هویدا، شیر:،

نکته : برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت  homatez.com  مراجعه نمایید
از نظر تغذیه ای دارای ارزش بالایی بوده و بافت بستنی را از طریق اتصال به مولکولهای آب موجود در مخلوط بهبود می بخشند و بر روی پخش و توزیع صحیح هوا در زمان انجماد مخلوط بستنی بسیار موثرند. (هویدا ، ۱۳۸۳ )
– پروتئین شیر:

پروتئین شیر که در بستنی موجود است ارزش بیولوژیکی بسیار بالایی دارد. این پروتئین شامل همه اسیدهای آمینه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *