دانلود پایان نامه درمورد نرمتر، مایع۲۷، ۴۲،، دکستروز

نکته : برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت  homatez.com  مراجعه نمایید
باشد.
– دکستروز: با فرمول C6H12O6 از هیدرولیز نشاسته غلات بدست می آید. این قند به شکل پودر کریستال است و حلالیت و شیرینی آن کمتر از سوکروز ولی محصول بستنی را نرمتر می کند.
– گلوکز مایع۲۷ : می تواند بجای قندهای دیگر مصرف شود. گلوکز مایع بر حسب اکی والان دکستروز طبقه بندی می شود. مثلا اکی والان برابر ۴۲، می تواند نرمی خوبی به

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *