دانلود پایان نامه درمورد ژلاتین،، پایدارکننده، کربوهیدرات.، گلوبولین

گردند. این پدیده را آب گیری گویند. نتیجتاً ماده پایدار کننده شبکه ای را تشکیل می دهد که از حرکت آزادانه مولکولهای آب جلوگیری می نماید. دو نوع پایدار کننده موجود است: گروه پروتئینی و گروه کربوهیدرات. پایدارکننده های پروتئینی شامل: ژلاتین، کازئین، آلبومین و گلوبولین می باشند. گروه کربوهیدرات را کلوئیدهای دریایی، همی سلولز و ترکیبات

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *