دانلود پایان نامه درمورد کاکائو، شکلات، مستطیلی،، قیفی

نکته : برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت  homatez.com  مراجعه نمایید
شوند. درصورتی که مواد طعم دهنده به شکل قطعات و تکه های بزرگ موجود باشند میتوان آنها را بعد از انجماد به مخلوط اضافه نمود. ( مارشال۳۲، ۲۰۰۳)
در بستنی چوبی، قیفی و مکعب مستطیلی، کاکائو به مقدار زیادی بصورت پوشش شکلات مصرف می شود. به این جهت کاکائو را با چربی مخلوط می نمایند (چربی کاکائو) تا ویسکوزیته وقوام صحیح و مناسبی به پوشش

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *