دانلود پایان نامه درمورد ۲۸:، (رابینسون،، ۱۹۹۰)، ۱-۱-۳-۳-

(رابینسون، ۱۹۹۰)

۱-۱-۳-۳- مواد امولسیون کننده ۲۸:
این مواد از طریق کاهش فشار سطحی فرآورده های مایع باعث امولسیون شدن آنها شده و این حالت را پایدار می کنند. زرده تخم مرغ یک ماده امولسیون کننده شناخته شده است که از قدیم در تهیه بستنی بکار رفته ولی امروزه بخاطر گرانی و اثری کمتر از انواع مواد امولسیون کننده متداول مورد استفاده

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *