دانلود پایان نامه درمورد فروکتوز، دکستروز، عسل:، خاص.

محصول دهد.
– لاکتوز: لاکتوز یا قند شیر، دی ساکاریدی است که بیش از یک سوم ماده خشک در شیر و حدود ۲۰ درصد قند بستنی را تشکیل می دهد. لاکتوز بعلت ایجاد حالت دانه دار و کریستال در بستنی مصرف زیادی ندارد.
– عسل: ترکیبی از دکستروز و فروکتوز می باشد که بعلت شیرینی سنگین خود بعنوان ترکیب اصلی در بستنی مصرف نمی شود مگر در موارد خاص.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *