عمومی

کابینت آشپزخانه

قیمت کابینت‌های مختلف

قیمت کابینت در انواع مختلف و روش درست قیمت گیری! درست  است که هزینه دقیق یک کابینت به مضوعات مختلفی بستگی داره حتی به دستگیره کابینت؛ اما در این مطلب به طور خلاصه درباره موضوع قیمت کابینت آشپزخانه صحبت خواهیم کرد تا هزینه دقیق کابینت را بتوانید محاسبه کنید. مهم‌ترین قسمت برای سفارش طراحی و ساخت کابینت، هزینه نهایی کار می‌باشد.
بیشتر بخوانید : قیمت کابینت آشپزخانه جدید

کابینت مدرن دو رنگ

مسلما تا به حال آشپزخانه های زیادی را دیده اید که در آن ها از ترکیب دو رنگ متفاوت برای کابینت استفاده شده است، از نظر کارشناسان طراحی داخلی این کار یک روش عالی و کم هزینه نسبت به کابینت آشپزخانه کلاسیک و در عین حال اساسی برای تغییر دکوراسیون داخلی و تطبیق کابینت آشپزخانه با سایر المان های داخلی خانه است. به عنوان مثال ست کردن رنگ کابینت با روکش مبلمان، میز تلویزیون و یا رنگ آمیزی دیوارها و کاغذ دیواری می‌تواند اساس دیزاین خانه شما را تشکیل دهد. کابینت دو رنگ معمولا در سبک کابینت آشپزخانه مدرن مورد استفاده قرار می گیرد.
بیشتر بخوانید : کابینت آماده

معمولا در کابینت مدرن دورنگ، یکی از رنگ ها سفید یا کرم استخوانی انتخاب می‌شود. این نکته به جهت انعکاس مناسب ترِ نور در فضای آشپزخانه در نظر گرفته می‌شود. و بیشتر مواقع این انتخاب اجتناب ناپذیر است اما برای انتخاب رنگ دوم باید به دیگر وسایل آشپزخانه نگاهی داشته باشید تا از نظر هارمونی رنگ ها و به کمک مشاوره با کارشناسان، بهترین انتخاب را انجام دهید.
◀️بیشتر بخوانید : دکوراسیون پذیرایی

 

کابینت مدرن ملامینه

سبک ترین روکش MDF روکش ملامینه می‌باشد. ملامینه ورقی است با مغز نئوپان که با روکش نازکی به نام ملامینه پوشانده شده است. این لایه نازک در کابینت ملامینه ضد آب و ضد خش است.
نقطه ضعف ملامینه حساسیت نئوپان به رطوبت است. لذا توصیه می‌شود در محل‌هایی که در معرض آب نیستند از ورق ملامینه استفاده شود مانند کمد دیواری های اتاق خواب، یا نقطه هایی از آشپزخانه که از سینک دورتر می‌باشد.

این سبک به اسم کابینت ام دی اف نیز شناخته می‌شود البته با کمی تفاوت. ورق‌های ام دی اف شبیه ملامینه هستند (ورقی با روکش ملامینه) اما با مغزی ای متفاوت. مغزی این ورق ها بجای نئوپان از جنس متریالی به نام ام دی اف می‌باشد که فشردگی بیشتری دارد. و دارای طرح و رنگ های فراوان است.

 

کابینت یکی از مهم ترین و اصلی ترین اجزا در هر آشپزخانه می باشد که نه تنها بر زیبایی محیط، بلکه بر نظم و استفاده بهینه از فضا و قرار دادن وسایل بیشتر و دسترسی آسان به هر یک تاثیرگذار است. به همین دلیل تنوع زیادی در متریال و طرح و نحوه تولید کابینت ها وجود داشته و متناسب با سبک های مختلف دکوراسیون می توان گزینه های متعددی از قبیل کابینت کلاسیک و مدرن و غیره را انتخاب نمود. کابینت ممبران که نام دیگر آن کابینت وکیوم است یکی از گزینه های بسیار مناسب برای آشپزخانه هایی با فضای باز و نسبتا بزرگ است که هدف ایجاد فضایی کاملا کلاسیک و لوکس باشد. این کابینت ها دارای بدنه ام دی اف می‌باشند و می‌توان آنها را متناسب با نوع طرح های ایجاد شده در آن، در دو گروه کلاسیک و مدرن تقسیم بندی نمود.

 

با توجه به ابهامات و سوالات زیادی که درباره این کابینت ها وجود دارد، در پاسخ به این سوال که کابینت ممبران چیست می توان پاسخ زیر را ارائه داد:

کابینت وکیوم یا ممبران از ورق های ام دی اف ۱۶ میلیمتری ساخته میشوند و دارای بخش های مختلفی از قبیل کابینت ایستاده، زمینی، ویترین شیشه ای، جزیره، ستون ها و تاج و زیرچراغ می باشد. طرح های برجسته که اغلب از هنر و معماری ایرانی الهام گرفته میشوند، ابتدا توسط دستگاه cnc بر روی ورق های ام دی اف ایجاد و ابزار زده شده و در نهایت با روکش وینیل و پی وی سی روی آنها نصب می گردد. نصب و وکیوم روکش پلاستیکی روی کابینت های ممبران توسط دستگاه های مخصوص اجرا می گردند که ثبات و ماندگاری و چسبندگی بالا روکش را تضمین خواهند کرد.”

بهترین رنگ کابینت ممبران

اگر بخواهیم نگاهی به تاریخچه کابینت ممبران بیاندازیم متوجه این موضوع خواهید شد که این سبک کابینت بسیار محصول جدیدی محسوب می شود اما در همین مدت زمان کوتاه بسیار مورد توجه بوده و به همین جهت سازنگان این سبک دکور تنوع بیشتری در رنگ و طرح محصولات خود دادند تا سهم بیشتری از بازار موجود داشته باشند. اما به راستی میان صدها رنگ ساده و طرح دار و متفاوت بهترین رنگ کابینت ممبران کدام است؟ به عبارت دیگر، چطور بهترین رنگ را برای این کابینت ها انتخاب کنیم؟

مبحث رنگ در طراحی دکوراسیون یک مقوله کاملا سلیقه ای به حساب می‌آید و باید به رنگ دیگر وسایل آشپزخانه، رنگ کف و کاشی توجه کرد تا انتخاب بهتری داشته باشید. کابینت آشپزخانه ممبران محصول بسیار پر فروشی است و در صدها رنگ در بازار عرضه می‌گردد. اما در این میان تمایل مشتریان به دو رنگ سفید و گردویی بیشتر است که در ادامه بیشتر به آنها اشاره می کنیم.

کابینت ممبران سفید

کابینت ممبران سفید را می‌توان به عنوان محبوب ترین رنگ این سبک کابینت معرفی کرد. در واقع رنگ سفید در انواع کابینت کلاسیک و مدرن بسیار پر طرفدار است و این محبوبیت دلایل متعددی دارد مثل انعکاس نور مناسب در محیط آشپزخانه که با رنگ سفید به بهترین شکل ممکن خواهد شد. مورد دیگری که رنگ سفید را متمایز می کند این است که استفاده از این رنگ فضای آشپزخانه را بزرگتر نمایش می دهد همچنین انتخاب رنگ سفید کابینت برای آشپزخانه آرامش را در محیط به ارمغان می آورد.

 

در این کابینت شیک و مجلل از دستگیره های استیل زیبا استفاده شده است. در این دکور لاکچری جنس صفحه انتخاب شده، سنگ کورین به رنگ دکور در قسمت کابینت‌ها است. و با توجه به این موضوع که رنگ جزیره انتخابی برای این دکور، قهوه‌ای سوخته برای تضاد رنگی بیشتر می‌باشد، رنگ صفحه کورین روی جزیره به رنگ روشن هم رنگ با کابینت‌ها انتخاب شده است.

 

کابینت ممبران گردویی

اگر به دنبال گزینه ای مناسب برای داشتن آشپزخانه ای کلاسیک هستید، بهتر است کابینت ممبران گردویی را انتخاب کنید. این کابینت ها اگر حرفه ای اجرا شوند، شباهت بسیار زیادی با کابینت های چوبی خواهند داشت. البته توجه داشته باشید که کابینت های قهوه ای و گردویی ممبران برای آشپزخانه های کوچک نمی توانند جلوه خوبی داشته باشند و بهتر است برای محیط هایی استفاده شوند که محدودیتی در فضا ندارند.

 

انتخاب این سبک کابینت آشپزخانه بیشتر در افرادی که دوستدار طبیعت هستند و به رنگ چوب علاقه دارند دیده می‌شود. کابینت ممبران گردویی برای آشپزخانه هایی با متراژ پایین مناسب نیست. دلیل این امر کاملا بدیهی است زیرا که رنگ‌های گردویی و قهوه‌ ای باعث کوچک تر دیده شده فضا شده و استفاده آن در کابینت‌های کوچک تر توصیه نمی‌شود.

 “

انواع کابینت آشپزخانه

 

کابینت زمینی: به مجموعه یونیت‌هایی که کف یا پایه آن‌ها روی زمین هست، کابینت زمینی می‌گویند. این کابینت‌ها می‌توانند دردار یا کشویی باشند.
کابینت دیواری: کابینت دیواری یا هوایی، به دیوار وصل هست و هیچ برخوردی با زمین ندارد. در بیشتر موارد دردار هست.
کابینت نیمه ایستاده: این کابینت‌ها، شبیه به کابینت زمینی هستند؛ اما دو تفاوت اساسی دارد.
تفاوت اول، این کابینت ارتفاع بلندتری نسبت به یونیت زمینی دارد.
تفاوت دوم، روی آن را نمی‌شود به عنوان سطح کار استفاده کرد.
کابینت ایستاده: این کابینت‌ها، کمد هم نامیده می‌شوند. روی زمین قرار می‌گیرند و ارتفاعشان به‌اندازه کابینت دیواری می‌باشد.
کابینت ویترین دار: این کابینت‌ها همان‌طور که از اسمش پیداست، وسایل داخل آن از چند زاویه مشخص می‌باشد. معمولاً هم از نوع دیواری و ایستاده هستند.
می‌توانید از قفسه‌های دیواری هم برای چیدن ظروف چینی استفاده کنید یا وسایلی که بیشترین استفاده را از آن‌ها دارید تا دسترسی راحت‌تری به شما بدهند.
کابینت کانتر: کابینت کانتر یا همان اپن (شبه‌جزیره) هست که بخشی از آشپزخانه را از پذیرایی جدا می‌کند.
در واقع این نوع کابینت از یک‌طرف توسط دیوار یا یونیت بسته هست و از طرف دیگر باز می‌باشد.
کابینت جزیره: این کابینت فضای کاملاً جدایی در وسط آشپزخانه، نزدیک مرکز آشپزخانه قرار می‌گیرد. در واقع اطراف جزیره کاملاً باز هست.”

این نوشته را هم از دست ندهید :   معرفی برخی تجهیزات و دستگاه های آزمایشگاهی و کاربرد شان

بهترین مارک کابینت ممبران

قبل از این که بخواهیم راجع به بهترین مارک کابینت ممبران صحبت کنیم صلاح میدونم شما رو با کابینت شرکتی آشنا کنم. همان‌طور که می‌دانید کابینت از اجزای بسیار مهم در طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه به شمار می رود و انتخاب نوع و سبک آن و همچنین برند شرکت تولید کننده اهمیت زیادی دارد.

بسیاری از افراد ترجیح می دهند بدون اینکه دچار دردسر و بد قولی های کابینت کاران شوند با شرکت های معتبر و بزرگ کار کنند. به کابینت آشپزخانه ای که این شرکت ها تولید می کنند کابینت شرکتی گفته می‌شود که با استفاده از متریال متنوع و در طرح‌های مختلف تهیه و تولید می‌شوند. کابینت‌های شرکتی خصوصیات مثبت و منفی خود را دارند و این خصوصیات باعث ایجاد وجه تمایز میان این نوع کابینت با سایر کابینت ها شده است.

  • اول اینکه ابعاد و طراحی مشخص و ثابتی دارند.
  • متریالی که برای کابینت های شرکتی استفاده می شود استاندارد و مشخص است.
  • امکان تغییر اساسی در مدل کابینت وجود ندارد و مشتری صرفاَ می تواند از میان مدل های مختلفی که شرکت ارائه می دهد یک گزینه را انتخاب نماید.

 

کابینت ممبران کلاسیک محبوب ترین سبک کابینت کلاسیک

اصلی ترین نوع کابینت های وکیوم دارای طرح های کلاسیک می باشند، به طوریکه در اولین نگاه نقش و گل های برجسته و منبت کاری شده در تاج و ستون و سرستون ها توجه را به خود جلب می کند. این کابینت ها زیبایی و اصالت کابینت چوبی آشپزخانه را با قیمت مناسب ارائه می دهند و باعث میشوند تا محیطی کاملا سلطنتی و خاص را در یک گوشه از خانه تان ایجاد کنید. با کمی دقت در انتخاب رنگ می توان کابینت آشپزخانه ممبران کلاسیک را به یکی از زیباترین و منحصر به فردترین گزینه ها تبدیل کنید. لازم به ذکر است که قیمت کابینت وکیوم کلاسیک بسیار ارزان تر از کابینت چوبی می باشد.”

کابینت ام دی اف کلاسیک

این سبک کابینت شامل سه محصول به نام های کابینت چوبی، کابینت روکش چوب، کابینت ممبران می‌باشد. این محصولات از نظر ظاهر شباهت هایی با هم دارند، مشخصه اصلی کابینت کلاسیک درب های ابزار خورده و حکاکی شده است. این درب ها در طیف رنگی گسترده ای تولید می‌شود.

 

همچنین در این سبک کابینت از ستون ها و گل های منبت و معرق کاری شده استفاده می‌شود. یکی دیگر از نکاتی که باعث جذابیت هر چه بیشتر این سبک کابینت می شود وجود تاج و زیر چراغ ابزار خورده است که در قسمت کف و طاق یونیت های دیواری نصب می‌شود. جنس صفحه ای که برای این سبک کابینت مورد استفاده قرار می‌گیرد سنگ مصنوعی کورین است که خاصیت ابزار خور شدن را دارد. البته جا دارد به این نکته اشاره داشته باشیم که روند تولید هر یک از محصولات کابینت کلاسیک کاملاً متفاوت است.

کابینت ام دی اف مدرن

این سبک کابینت نیز شامل سه محصول است که توسط برندهای مختلف داخلی و خارجی تولید می‌شوند این محصولات شامل: کابینت های گلاس، کابینت فوق برجسته، کابینت ملامینه می‌باشد. هر یک از این محصولات که نام برده شد خصوصیات خود را دارند. امروزه در این سبک کابینت از تاج و زیر چراغ استفاده نمی شود تا جلوه و نمای مدرن کار حفظ شود.

 

در این سبک کابینت بیشتر از دستگیره های مخفی یا مگنتی استفاده می شود. لکن استفاده از دستگیره های استیل و سنتی در این سبک دکور منسوخ شده و این دستگیره های مخفی جایگزین آنها شده اند. کابینت سبک مدرن نسبت به سبک کلاسیک و نئوکلاسیک از قیمت پایین تری برخوردار هستند. صفحه انتخابی در این سبک معمولا صفحات چوبی HPL هستند که تا حدودی ضد خش و ضد آب هستند.

کابینت ام دی اف نئوکلاسیک سبک جدید کابینت MDF

سبک نئو کلاسیک جدیدترین سبک کابینت آشپزخانه است که روند تولید بسیار پیچیده و حساسی دارد. این سبک کابینت هم مانند دو سبک پیشین از کابینت ام دی اف صابونی تولید می‌شود. منبت ها در این سبک کابینت از ورق هایی با ضخامت ۲۵ میلیمتر استفاده شده.

این سبک کابینت شامل دو محصول به نام کابینت پولیشی و کابینت انزو (طرح انزو) است. ضخامت ورق ام دی اف در این سبک بسته به نوع درب ها متغیر است. صفحه کابینت ام دی اف سبک نئوکلاسیک معمولاً سنگ مصنوعی کورین انتخاب می شود.”
رنگ کابینت آشپزخانه

در هنگام انتخاب مدل کابینت به رنگ آن توجه کنید!

کابینت هایی با سبک کلاسیک به درد رنگ های شاد امروزی نمی خورند (البته این نظر من است.قطعا نظر شما هم قابل احترام است) اگر میخواهید یک آشپزخانه ی شاد و رنگی رنگی داشته باشید به سمت سبک های مدرن بروید تا دستتان باز باشد.

شاید بهترین گزینه برای این رنگ ها کابینت های ام دی اف یا کابینت هایگلاس باشند که با توجه به دامنه ی رنگی که در اختیارتان قرار می دهند می توانند نظرتان را جلب کنند. اما (اگر نظر مرا بخواهید!) باید بگویم خیلی به سمت رنگ هایی غیر از سفید مشکی و خاکستری نروید. شاید در ابتدا شما را به شور و هیجان وادارند اما به این نکته توجه کنید که بعد از مدتی احتمالا دلتان را می زنند.

قطعا همه چیز یکسان نمی ماند شما میخواهید تم پذیرایی و آشپزخانه را بعد ها دوباره تغییر دهید، اما با داشتن کابینت هایی با رنگ های خیلی خاص این کار بسیار سخت است مگر اینکه کابینت ها را تغییر دهید و بحث هزینه ای آن برایتان مهم نباشد در اینصورت هر رنگ کابینتی که انتخاب کنید مناسب است. در غیر اینصورت بهتراست به سمتی رنگ هایی بروید که به راحتی با بقیه ی رنگ ها ست می شوند و به قول معروف یک چیز همیشگی هستند و قدیمی نمی شوند.

کانتر یا جزیره (اپن) کابینت آشپزخانه

نکته ی دیگری که در کابینت آشپرخانه اهمیت دارد، اپن آشپزخانه می باشد. اپن ها به دو دسته اپن جزیره ای و اپن کانترتقسیم بندی می شوند، کانتر از یک سمت به دیوار و از سمت دیگر با ورودی آشپزخانه قرار گرفته است اما جزیره برای آشپزخانه و ورودی به وجود میاورد و معمولا در مرکز ورودی آشپزخانه قرار گرفته و به همین دلیل دو ورودی برای آشپزخانه تان ایجاد می کند.

این انتخاب هم به سبک سلیقه ی شما بر میگردد و شما انتخاب های متنوعی خواهید داشت.

اما من پیشنهاد می دهم اگر جزء آن دسته از افراد هستید که فضای زیادی در خانه ندارند ولی به میز نهارخوری علاقه ی بسیاری دارند از خیر اپن بگذرید. همچنین اگر ورودی آشپزخانه شما کوچک است باز هم از خیر اپن بگذرید چرا که برای ورود یخچال ساید به حداقل ۷۵ سانت فضای ورودی نیاز دارید و حداقل جزیره یا کانتر مورد استفاده باید ۹۰ سانت باشد (برای قرار گرفتن دو درب ۴۵ سانت) پس اگر ورودی آشپزخانه تان کمتر از ۱۶۵ سانتی متر است از خیر آن بگذرید.

اگر فضای شما قابلیت داشتن اپن را دارد این پرسش مطرح است که آیا از اپن به عنوان محلی برای قراردادن وسایل استفاده میکنید یا میخواهید همانند یک میز ناهار خوری باشد؟

درست است که کابینت هایی که زیر اپن قرار میگیرند یک فضای مناسب برای گذاشتن وسایل در اختیارتان قرار می دهند و این نکته ممکن است برای خیلی ها اهمیت زیادی داشته باشد.”