دانلود پایان نامه درمورد شیرین،، سانتیگراد).، گراد)، (۳۵-۳۰

نکته : برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت  homatez.com  مراجعه نمایید
کریسکو۳۴، ۲۰۱۰)
مواد مایع (شیر، خامه، شیرغلیظ شده، گلوکز مایع و چربی نباتی) معمولا بوسیله تانکر به کارخانه ارسال می شوند. فرآورده های شیر باید قبلا خنک شده باشند(در حدود ۵ درجه سانتیگراد). شیر غلیظ شده شیرین، گلوکز و روغن نباتی باید در حرارت نسبتا بالا (۳۵-۳۰ درجه سانتی گراد) نگهداری شوند تا ویسکوزیته مناسب را برای پمپ کردن حفظ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *